Våra villkor

Avbokning

Vid sen avbokning, senare än två veckor före startdatum, debiteras halva totalkostnaden. Om du tex har bokat en hel vecka ( som kostar 2000) så debiteras alltså en avbokningsavgift på1000 kronor. Meddela gärna så snart som möjligt när du får ändrade planer.

Nycklar

Se gärna till att du har reservnycklar som du inte genast måste få tillbaka efter hemkomst. I normalfallet behöver KattKoll 1-2 veckor på sig att återlämna nycklar. Om vi måste boka en tid för återlämnande av nycklar så debiteras en avgift på 150 kr för detta. Nycklar kan inte återlämnas eller hämtas på en helgdag om vi inte har avtalat om detta på förhand.

Om din katt skulle bli akut sjuk under passningen

Det är viktigt att din katt har en försäkring som är aktuell. Kolla upp försäkringsnummer och villkor innan du reser. Om din katt saknar försäkring så rekommenderar jag er att skaffa en. I annat fall måste ni ha en kontaktperson som är beredd att bekosta eller fatta beslut om kattens behandling vid eventuell sjukdom.

Om din katt måste tas till veterinär så debiterar KattKoll 350 kr/ timme utöver utlägg som görs.

Senaste kommentaren

25.04 | 14:56

Under fem år har vi anlitat Kattkoll och är så nöjda! Vår katt, Essie, stortrivs med att bli tillsedd av Helén och vi möts alltid av en glad och nöjd kisse när vi kommer hem. Tack Helén för att du fi!

09.08 | 12:16

Hej. Behöver kattvakt lördag 13 mars - lördag 20 mars 2021. Pris?

14.10 | 09:45

Tinna kan du maila istället? Detta är bara ett kommentarsfält.

13.10 | 18:13

Hej! Du har hos Bella och Texas på masthugget julen 2017. Nu bor jag mina härliga katter i Nya Hovås. Jag bjuden till mina barn o barnbarn 23 på kvällen till 25 på eftermiddagen. Hur har du det ?

Dela den här sidan