Hur vi hjälper dig

I enlighet med tillsynslagen besöker vi din katt eller dina katter två gånger per dag- en timme sammanlagt. Katten får allt den behöver i form av mat och vatten, medicin, lek, kel, omvårdnad och städning av kattlåda med mera. Vi kan även ge insulinsprutor vid behov.

Givetvis kan vi ta hand om din post och vattna blommor om det behövs. Om du är borta en längre tid kanske du vill ha en liten uppdatering om hur din kisse mår. Vi skickar gärna ett sms om hur det går med katten och det går även bra att ringa och höra efter själv.

Halva tjänsten berättigar till RUT-avdrag eftersom det är en städtjänst. Städningen innebär normalt dammsugning och rengöring av golv eller annan städning enligt överenskommelse. Omfattningen av städningen beror på hur många dagar som är inbokade.

Vi gör ett besök hos er innan ni reser för att ta reda på vad katten behöver. Då har ni också möjlighet att kontrollera legitimation. Vi har även en ansvarsförsäkring om något skulle inträffa när vi besöker ert hem. Senaste kommentaren

25.04 | 14:56

Under fem år har vi anlitat Kattkoll och är så nöjda! Vår katt, Essie, stortrivs med att bli tillsedd av Helén och vi möts alltid av en glad och nöjd kisse när vi kommer hem. Tack Helén för att du fi!

09.08 | 12:16

Hej. Behöver kattvakt lördag 13 mars - lördag 20 mars 2021. Pris?

14.10 | 09:45

Tinna kan du maila istället? Detta är bara ett kommentarsfält.

13.10 | 18:13

Hej! Du har hos Bella och Texas på masthugget julen 2017. Nu bor jag mina härliga katter i Nya Hovås. Jag bjuden till mina barn o barnbarn 23 på kvällen till 25 på eftermiddagen. Hur har du det ?

Dela den här sidan