KattKoll

Jag som driver företaget heter Helén Olsson. Företaget startades av mig under sommaren 2010. Ända sedan 12 års ålder har det funnits katter i mitt liv. Jag älskar verkligen katter och kan omöjligen passera en katt utan att hälsa på den. Katter och deras olika personligheter och beteenden fascinerar mig. Genom åren har jag skaffat mig stor kunskap om katters olika behov och beteenden. Under några år bedrev jag även avel på sibirisk katt.

Den som från början inspirerade mig att starta den här firman är min energiska katt Simba. Han kräver mycket tid, uppmärksamhet och stimulans. Han är kanske inte den mest idealiska innekatten men vi har hittat lösningar som gör att både vi människor och katten trivs i hemmet. Numera är han en senior herre på snart 18 år som har två sibiriska kattvänner med namnen Inessa och Anastasiia.

Jag gör mitt allra bästa för att din katt ska må så bra som möjligt när du är bortrest. Du ska inte behöva ha dåligt samvete för att du lämnar din katt och reser bort.

Helén och Simba

Helén och Simba


Frida Welin


Frida är en kattälskande tjej som är backup för Helén när hon är sjuk eller behöver ta ledigt. Hon är jätteduktig med katter och de älskar henne.  

 

Kommentarer

Annabelle

19.11.2013 22:38

Helen is absolutely great. Fluff is loving the attention and care. It's a definite treat for Fluff when Helen comes around.

Tania C

05.05.2012 21:36

Tack att du alltid tar så väl hand om våra katter. Dom gillar dig jätte mycket och är alltid pigga och glada när vi kommer tillbaka från semester.

Senaste kommentaren

25.04 | 14:56

Under fem år har vi anlitat Kattkoll och är så nöjda! Vår katt, Essie, stortrivs med att bli tillsedd av Helén och vi möts alltid av en glad och nöjd kisse när vi kommer hem. Tack Helén för att du fi!

09.08 | 12:16

Hej. Behöver kattvakt lördag 13 mars - lördag 20 mars 2021. Pris?

14.10 | 09:45

Tinna kan du maila istället? Detta är bara ett kommentarsfält.

13.10 | 18:13

Hej! Du har hos Bella och Texas på masthugget julen 2017. Nu bor jag mina härliga katter i Nya Hovås. Jag bjuden till mina barn o barnbarn 23 på kvällen till 25 på eftermiddagen. Hur har du det ?

Dela den här sidan