Josefine Andersson

Charmtrollet Trassel

Charmtrollet Trassel

”Jag har använt mig av Kattkoll sedan våren 2011 och är mer än nöjd över deras tjänster. Av olika anledningar, främst arbete måste jag ibland åka iväg ett par dagar och då känns det väldigt skönt att veta att mina älsklingar blir väl omhändertagna.
Helén har väldigt bra hand om katter och min annars människo-kräsna katt Gucci godkände Helén direkt. Utöver kattpassning har jag dessutom fått hjälp med att sätta upp ett nät på min balkong vilket innebär att jag nu kan sitta där och njuta av solen tillsammans med Gucci och Trassel.

Jag kan varmt rekommendera Kattkoll och deras tjänster!”

Leena Södergren och Anders Axelsson

"Vi har två katter, Sparris, en norsk skogkatt som snart blir 16 år, och Sting, en brittisk korthår som är 8 år. Vi bor i villa och de får vara ute om de vill. Sparris fick diabetes för ett par år sedan, och behöver insulinsprutor 2 gånger om dagen. Tack vare Helén kan vi med gott samvete resa iväg även ett par veckor utan att behöva oroa oss, för vi vet att våra katter får den absolut bästa omvårdnaden. När vi kommer hem är det som om vi bara hade varit borta över dagen. Vi kan varmt rekommendera Helén och Kattkoll"

Emmie Hermansson

" Frank och jag har anlitat Kattkoll sedan flera år tillbaka. Först hade vi vår lilla Nisse, som hatade att sitta i en bur ( med tillgång till utevistelse? ) när vi var på semester. Vilken underbar lösning det blev med Helén på hemmabesök. När Nisse blev sjuk och behövde medicin var det inga problem heller. Nisse blev drygt 18 år men fick somna in när han hade alltför ont. Jag sörjde gränslöst.

Nu har vi fått en bastant och mera tuff katt från Djurens vänner. Sigge är fyra år och jättesnäll. Senaste gångerna Sigge fått passning har Alice hjälpt till. Det har gått väldigt fint det med. Sigge har varit jättenöjd och vi har dessutom fått hjälp med viktminskning av grabben. Vi rekommenderar henne å det varmaste!"

Carina Ek Therkildsen

Älsklingen Oliver

Älsklingen Oliver

"Jag har alltid tyckt att jag var bäst till att själv ta hand om mina katter, MEN när vi träffade Helén  så vet jag att det finns bättre kattpassare än jag själv!

Vår katt Holger som tyvärr inte finns bland oss mer, hade diabetes och Helén lärde snabbt att ge honom insulin. Nu har vi bara Oliver och och han blir så glad varje gång Helén kommer hit. Tack för all din hjälp med våra katter. Vi är super nöjda."

Ina Nordquist

" Jag har en liten bengalhona, drygt två år gammal, som gör skäl för bengalernas rykte: att jämt vilja vara i farten, hoppa så högt hon kan och mycket djärv. Om man då bor på 7:e våningen får man inte stor chans att använda sin balkong. Efter några fruktlösa försök att hitta någon som kunde gör ett kattnät, fick jag en gång, då jag rundade hörnet på mitt hus se en svart katt, som gick fram och tillbaka på balkongräcket- bakom ett kattnät!

Där satt också två unga män, som jag kunde fråga. På så sätt kom jag i kontakt med KattKoll och dess ägare Helén. Hon kom, satte upp ett nät och så kan Fina Busan sitta och sola sig på balkongen.

Vad mera var- Helén - kommer hem och matar och leker med Busan och tömmer kattlåda, när jag är bortrest. Så får Busan stanna hemma i sitt revir istället för att sitta och kura i en bur på ett kattpensionat. Bättre kunde det inte vara! Busan jamar instämmande"

Kommentarer

Britt och Eli Thomsen

06.11.2014 13:00

Vad allt blev mycket lättare när Helen kom hem och tog hand om våran lilla Soya som är lite reserverad. Hon var så lugn och fin när vi kom hem. Vi är så nöjda .🐾🐈

Senaste kommentaren

25.04 | 14:56

Under fem år har vi anlitat Kattkoll och är så nöjda! Vår katt, Essie, stortrivs med att bli tillsedd av Helén och vi möts alltid av en glad och nöjd kisse när vi kommer hem. Tack Helén för att du fi!

09.08 | 12:16

Hej. Behöver kattvakt lördag 13 mars - lördag 20 mars 2021. Pris?

14.10 | 09:45

Tinna kan du maila istället? Detta är bara ett kommentarsfält.

13.10 | 18:13

Hej! Du har hos Bella och Texas på masthugget julen 2017. Nu bor jag mina härliga katter i Nya Hovås. Jag bjuden till mina barn o barnbarn 23 på kvällen till 25 på eftermiddagen. Hur har du det ?

Dela den här sidan